Gore-Tex
Art. nr.543-999

Alfa Juvass A/P/S GTX, M's

Stødig og lett fjellstøvel til krevende turer!

• Godt grep
• Stødig og lett
• Lett og vedlikeholdsfritt overmateriale

Farge

Størrelse

4499 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Alfa

Bytte og retur

Juvass Aps er en lett fjellstøvel for krevende turer i fjellet, utviklet i samarbeid med profesjonelle guider. Det slitesterket yttermaterialet AlfaAir kombinere god pusteevne med lavt vedlikeholdsbehov, mens GORE-TEX membranen holder føttene tørre.

Gore-Tex® Vision har svært gode pusteegnskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager.

Mellomsålen i EVA sørger for støtdempingen, mens den myke Vibram® yttersålen spesialutviklet for nordiske forhold, sikrer godt grep og vridningsstabilitet både på fjellet og i marka.

ALFA AIR™
Alfa Air™ består av to laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert PU som er svært slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Det andre laget kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra god pusteevne, elastisitet eller ekstra isolasjon.

Gore-Tex®
Vanntett og isolerende lagkonstruksjon som holder deg tørr på føttene, samtidig som det puster. I denne modellen er det benyttet Gore-Tex Performance Comfort som er en membran som ofte brukes i høye hiking-modeller hvor man ønsker ekstra god pusteevne. Vann blir selvsagt sperret ute, samtidig som svetten på innsiden enkelt fordamper ut.

Grip A/P/S yttersåle
A/P/S står for Alfa Pro Series. I denne skoen er det benyttet en spesialtilpasset gummiblanding som gir særdeles godt feste både på våte og tørre underlag. Grip APS er spesialutviklet for Alfa skoene i samarbeid med Vibram® og sørger for optimalt grep. Den består av definerte knotter som gir et sikkert grep i ujevnt terreng og den definerte kanten rundt sålen gir godt feste på stein og grus. Helpartiet er også utformet slik at godt feste også er sikret i nedoverbakker.

Passform og støtte
Denne modellen har en tett og stødig passform. Rund hælfasong som gir minimal risiko for gnagsår.

Snøresystemet består fire låsekroker på hver støvel. På den måten kan man få strammet lissene ordentlig over vristen, rundt ankelens bøyepunkt, samt over selve skaftet. Dette gir god fleksibiltet for en miks av stram/løs snøring avhengig av din fot og dine preferanser.

Spesifikasjoner:
Vekt: 630g pr sko/støvel (EU 42)
Skafthøyde: 18.0 cm (EU 42)Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte