Testvinner Villmarksliv
Gore-Tex
Art. nr.544-514-1100

Alfa Walk Queen air A/P/S GTX, W's

Lett fjellstøvel! Best i test -Villmarksliv!

• God passform
• Godt grep
• Lett og vedlikeholdsfritt overmateriale. Trenger kun rengjøring!

Farge

Størrelse

3999 ,-

På lager

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Alfa

Bytte og retur

Alfa Walk Queen Air APS er en allsidig fjellstøvel med universell passform. Dette er en sko med svært gode pusteegenskaper og lavt vedlikeholdsbehov.
Den myke toppkanten og Memoryfoam øker komforten, og gummikalosjeringen øker slitestyrken og skoens levetid. 

Gore-Tex® Vision har svært gode pusteegnskaper og holder føttene tørre selv på regnværsdager.

Den lette EVA mellomsålen gir stabilitet og støtdemping, mens yttersålen Vibram® Grip AMG sikrer godt grep på både tørre og våte underlag.

Villmarksliv #08-2019 - "BEST I TEST. Lite negativt å finne. Klassisk, lett, solid og funksjonell fjellstøvel i en moderne innpakning."

ALFA AIR™
Alfa Air™ består av to laminerte lag. Det ytterste materialet er perforert PU som er svært slitesterkt og vedlikeholdsfritt. Det andre laget kan varieres for å gi ulike bruksegenskaper, som ekstra god pusteevne, elastisitet eller ekstra isolasjon.

Gore-Tex®
Vanntett og isolerende lagkonstruksjon som holder deg tørr på føttene, samtidig som det puster. I denne modellen er det benyttet Gore-Tex Performance Comfort som er en membran som brukes i hovedsak i Alfa's fjell- og jaktstøvler. Vann blir selvsagt sperret ute, samtidig som svetten på innsiden enkelt fordamper ut. membranen sørger for at føttende alltid er tørre og at de holder en behagelig temperatur i all slags vær.

Grip AMG yttersåle
Grip AMG er spesialutviklet for Alfa skoene i samarbeid med Vibram® og Alfa Test Team. Denne gummiblandingen har høyere friksjon, noe som gir enda bedre feste og grep. Den har også et unikt mønster som sørger for betydelig bedre grep på glatt underlag.

Innleggsålen er anotomisk utforming som er laget med et pustende materiale med god oppsugingsevne. Dette bidrar også til å holde føttene dine tørre og behagelige. Skumkonstruksjonen tar godt av for støt og gir god komfort. Innersålen har også antibakteriell overflate for å motvirke lukt. 

Passform og støtte
I denne modellen har man litt ekstra volum i fremfoten for å garantere god bevegelsesfrihet for tærne. Helfasongen er rundt for å minimere risikoen for gangsår.

God passform blir også sikret ved at det rundt ankelpartiet er lagt inn memoryfoam. Dette materialet vil forme seg etter foten og bidrar til at skoen vil sitte svært behagelig rundt ankelen.

Snøresystemet består av fire låsekroker på hver støvel. På den måten kan man få strammet lissene ordentlig over vristen, rundt ankelens bøyepunkt, samt over selve skaftet. Dette gir god fleksibiltet for en miks av stram/løs snøring avhengig av din fot og dine preferanser.

Spesifikasjoner:
Vekt: 570g pr sko/støvel (EU 38)
Skafthøyde: 15.0 cm (EU 38)Hva passer disse skoene til?

Skogturer

Lette fjellturer

Middels krevende fjellturer

Krevende, bratte fjellturer

Størrelseinfo

Normal i størrelsen

Skoegenskaper

Vanntetthet

Pusteegenskaper

Sålestivhet

Isolasjon

Ankelstøtte