Art. nr.100103SE

Moskitofree Family

Myggbeskyttelse

- Effektiv portabel myggbeskyttelse
- Miljøvennlig
- Fungerer både innendørs og utendørs
1299 ,-

Ikke på lager

Du er nå påmeldt.

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Moskitofree FAMILY er et miljøvennlig, myggavvisende produkt for hele familien, helt uten plantevernmidler eller kjemikalier.

Det ultralette, lydløse og luktfrie produktet kan beskytte opptil 15m2 og brukes hovedsakelig innendørs f.eks. i, kjøkken, soverom eller stue.

Pakken inkluderer en USB-lader og en plugg.

Moskitofree FAMILY er testet og godkjent av Institut Pasteur i Marokko. Batteriet er testet i henhold til EU-direktiv 2013/56 / EU.

Vekt 180 gram.

Les testen tek.no gjorde av MoskitoFree Travel og Family her

Bruksanvisning:

Enheten lades med USB-kabelen i en stikkontakt eller solcellelader i 4 timer før bruk. Etter det har den en driftstid på omtrent 32 timer før den må lades i 4 timer. Enheten kan brukes under ladetiden.
Plasser Moskitofree FAMILY midt i rommet på et bord eller litt høyere opp. Hvis du stiller På-knappen til alternativt Mode / stiller knappen midt mellom On-Off, slås den av i 5 minutter og starter igjen i 5 minutter. Dette gir ca. 72 timers myggbeskyttelse uten å måtte lade apparatet.

Forholdsregler:

Ikke bruk apparatet i vann eller regnvær. Fuktig luft er ok, f.eks. i tåke eller varm, fuktig temperatur. Ikke plasser apparatet i nærheten av høy varme. Utgangene fra generatorene må ikke dekkes under bruk.
Ikke demonter.

Sikkerhetsadvarsel:

Ikke la barn være uten tilsyn når du bruker Moskitofree TRAVEL. Ledningen rundt halsen kan bli fanget i noe og forårsake fare for kvelning. Imidlertid er det en sikkerhet på ledningen som deler på seg ved et rykk.

Garantiperiode:

2 år. Garantien gjelder ikke hvis du f.eks. bader med apparatet.