Art. nr.100102SE

Moskitofree Travel

Myggbeskyttelse

- Effektiv portabel myggbeskyttelse
- Miljøvennlig
- Fungerer både innendørs og utendørs
999 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Moskitofree TRAVEL er et bærbart, miljøvennlig myggavvisende produkt som beskytter deg effektivt innendørs og utendørs, helt uten plantevernmidler eller kjemikalier. Det er også egnet for å feste på barnevognhåndtaket for å beskytte barnet mot mygg.

Det ultralette, lydløse og luktfrie produktet beskytter opptil 7m2, perfekt for utendørs bruk og på turer.

Enheten skal plasseres innenfor 1 meter fra kroppen. Du kan også bruke den rundt halsen eller festes i beltet.

Pakken inkluderer en USB-ledning. Batteriet er testet i henhold til EU-direktiv 2013/56 / EU.

Vekt 80 gram.

Les testen tek.no gjorde av MoskitoFree Travel og Family her

Bruksanvisning:

Enheten lades med USB-kabelen i en stikkontakt eller solcellelader i 4 timer før bruk, den har en driftstid på ca. 11 timer før den må lades i 4 timer. Den brukes ikke under ladetiden.

Heng ledningen rundt halsen, trykk på På-knappen på siden av enheten for å aktivere enheten. Start apparatet 10 minutter før for å få full effekt mot myggen. Fest apparatet til beltet ved hjelp av klemmen, eller legg Moskitofree TRAVEL på bordet foran deg med generatoråpningen vendt mot deg. Det kan beskytte to personer samtidig hvis du sitter ved siden av hverandre ved et bord. For å slå av enheten, trykk og hold inne knappen på siden av enheten i 2 sekunder.

Forholdsregler:

Ikke bruk apparatet i vann eller regnvær. Fuktig luft er ok, f.eks. i tåke eller varm, fuktig temperatur. Ikke plasser apparatet i nærheten av høy varme. Utgangene fra generatorene må ikke dekkes under bruk.
Ikke demonter.

Sikkerhetsadvarsel:

Ikke la barn være uten tilsyn når du bruker Moskitofree TRAVEL. Ledningen rundt halsen kan bli fanget i noe og forårsake fare for kvelning. Imidlertid er det en sikkerhet på ledningen som deler på seg ved et rykk.

Garantiperiode:

2 år. Garantien gjelder ikke hvis du f.eks. bader med apparatet.