Art. nr.30300

Fjellpulken Xplorer 188

Fjellpulken Xplorer - Ekspedisjonspulken over alle!
11599 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Om Fjellpulken

Bytte og retur

Fjellpulken Xplorer 188 er en del av Fjellpulkens serie med hardføre ekpedisjonspulker. Serien består av lengdene 154, 168 og 188 og viser til hvor lange pulkene er i centimeter. 

Som på Xcountry-pulkene finner man det solide lastesikringssystemet Fjellpulkens turpulker er kjent for. Disse har samme type glidelåstilgang for å enkelt komme til i bakkant av pulken, samt en utvendig lomme i fronten hvor man kan oppbevare småsaker som man ønsker lett tilgjengelig.

Xplorer serien er for øvrig forsterket med aluminiumslist rundt innfesting av trekket, ut- og innvendig lastesikringsfester og tre dragfester. Utskiftbare meier gjelder ikke Xplorer 188.

NB! Kun pulk - drag og sele må bestilles separat.


Vekt: 9 kg
Lengde: 188 cm
Bredde: 50 cm
Volum: 440 l

Materialer
Skrog: Glassfiberarmert polyester
Hull: Fibre reinforced polyester
Trekk/Cover: Polyester RS/PVC

Fjellpulken AS ble etablert i 1963 av Egil Rustadstuen og de holder til på Lillehammer. Med fokus på sikkerhet og kvalitet har de en god plass i den norske folkesjela. Pulkene til Fjellpulken har hatt utallige besøk til både nord og syd polen og en mengde andre ugjestmilde steder som et uunnværlig transportmiddel på ekspedisjoner. Men først og fremt har de vært med til å gi mang en nordmenn uforglemmelige turer og opplevelser.