Art. nr.100101SE

Moskitofree Forever

Myggbeskyttelse

- Sterkt myggavvisende
- Miljøvennlig
- Fungerer både innendørs og utendørs
- Superlett - Kun 46 gram!
799 ,-

På lager - Kan sendes nå!

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Moskitofree FOREVER er et bærbart, miljøvennlig myggavvisende produkt som beskytter deg effektivt mot mygg, helt uten plantevernmidler eller kjemikalier.

Moskitofree FOREVER brukes rundt halsen og beskytter deg mot mygg innendørs og utendørs. Enheten er også en effektiv luftrenser mot forurensing og partikler i luften.

Pakken leveres med en USB-ledning.

Moskitofree FOREVER er testet og godkjent av Institut Pasteur i Marokko. Batteriet er testet i henhold til EU-direktiv 2013/56 / EU. Produktet er lydløst og luktfritt.

Vekt 46 gram.


Bruksanvisning:

Enheten lades med USB-kabelen i en stikkontakt eller solcellelader i 4 timer før bruk. Driftstid i omtrent 24 timer før den må lades i 4 timer. Den kan ikke brukes under ladetiden.

Heng ledningen rundt halsen, trykk på På-knappen på baksiden av enheten for å aktivere Moskitofree FOREVER. Start apparatet 10 minutter før du drar ut for å få full effekt mot myggen.

For å slå av Moskitofree, trykk på knappen på baksiden av enheten, hold knappen inne i 2 sekunder.

For å sikre optimal effektivitet er det viktig at ledningen har kontakt med huden på nakken og at utgangene til generatorene (4 deler) ikke må dekkes. Derfor skal selve Moskitofree FOREVER-enheten henge fritt utenfor klærne. Du kan aktivere og deaktivere det blå lyset ved å trykke raskt på På-knappen to ganger.

Moskitofree FOREVER er til individuelt bruk og brukes når du går, står og sitter. Den er ikke egnet for å sove med, da den kan flyttes under søvn fra midten av kroppen og utgangene fra generatorene kan bli dekket for. Da kan den ikke nå alle kroppsdeler og skape den dielektriske barrieren med negative ioner som beskytter mot mygg.

Vi anbefaler produktet Moskitofree TRAVEL (beskytter opptil 7m2) eller FAMILY (beskytter opptil 15m2) i soverom, telt eller campingvogner om natten.

Forholdsregler:

Ikke bruk apparatet i vann eller i regnvær. Fuktig luft er ok, f.eks. i tåke eller varm, fuktig temperatur. Ikke plasser apparatet i nærheten av høy varme. Utgangene fra generatorene må ikke dekkes under bruk. Ikke demonter.

Sikkerhetsadvarsel: Ikke la barn være uten tilsyn når du bruker Moskitofree FOREVER. Ledningen rundt halsen kan bli fanget i noe og forårsake fare for kvelning. Imidlertid er det en sikkerhet på ledningen som deler seg ved et rykk.

Garantiperiode: 2 år. Garantien gjelder ikke hvis du f.eks. bader med apparatet.