Art. nr.112886

Pieps komplett skredpakke

Fantastisk pris på komplett pakke!

Tenk alltid sikkerhet
• Skredsøker – Pieps Powder
• BT Spade – Shovel T 640 telescopic
• Søkestang – Probe Alu 260
• 30l topptursekk dame fra Pieps


-20%
3999 ,-

4999 ,-

Produktet er utløpt

Beskrivelse

Produktomtaler ()

Bytte og retur

Pieps settet inneholder alt du trenger til vinterens turer! Her får du en av markedets beste skredsøkere, samt spade og søkestang samlet i en flott 30l damesekk.

Pieps topptursekken har en stor organiserings lomme i fornt til skredutstyret, mulighet for å åpne hoved rommet fra ryggen så du slipper å av med ski eller annet utsyr som er festet til sekken. Det følger med ekstra festerreimer, pluss et eget hjelmnett. Det er også tilgang til drikke system og en fin lomme til brillene på toppen av sekken med integret fleece i lommen. Hofte belte justerer seg mens du går, alt i alt en flott sekk å ta med seg på tur.

Pieps Powder BT er en skredsøker fra Pieps med hele 60 meter søkeområde i alle retninger gjør dette til et effektivt verktøy for leting etter andre sender/mottakere i et snøskred.

Menyen er smart og enkel for rask navigasjon og håndtering samtidig som du kan koble den til din smarttelefon via USB for å sjekke batteristatus og innstillinger samt oppdatere softwaren når det kommer nytt.
Bærevesken er komfortabel og sitter godt og komfortabelt på kroppen.

Spesifikasjoner
-Tre antenner
-Blåtann teknologi
-Kompatibel med Iprobe
-Softvare kan oppdateres via USB og bluetooth
-Leveres med bæreveske
-Flaggfunksjon
-Enkel å ta ut av bærevesken
-Batteritype: 3 x AAA
-Batteritid: 300 timer sendetid
-Søkebredde: 60 meter
-Frekvens: 457KHz
-Mål: 118 x 76 x 29mm
-Vekt: 220g

Pieps Pieps Probe Alu 260 Sport er en nydesignet søkestang som kan monteres raskt og enkelt. Denne søkestangen er laget med Speed-Cone-System for rask forlengelse, og med Quick-Closing-Latch som er en hurtiglukkende sperre for pålitelig låsing og effektiv montering av søkestangen. En centimeterskala hjelper deg å lese begravningsdybde og kan brukes som centimetermåling for snøprofiler, mens Pieps Safety Marker-systemet gir en tydelig 100 cm- og 40 cm-markering. Søkestangen er sammenleggbar for plassbesparelse og holdes kompakt sammen med en elastisk spenne.

Spesifikasjoner
-Lengde: 260 cm
-Deler: 6
-Vekt: 295 g
-Rørdiameter: 12,50 mm

T 640 Telescopic fra Pieps er en lett og robust snøspade, som vil være et perfekt følge på skiturer i høyt eller lavt fjell, uten å belaste deg.

Spesifikasjoner

- Vekt 640g
- Lengde blad 280 mm
- Dimensjoner på blad 22x28 cm
- 72 cm teleskopisk håndtak