• Gratis frakt over 1000,-
  • Superrask levering
  • Gratis bytte
  • 30 dager åpent kjøp
Merker

Om Hekta På Jakt

Velkommen til nettbutikken for deg som elsker jakt og friluftsliv!

Jakt er en livstil, og det sitter i ryggmargen vår. Den norske jegeren har stor respekt for naturen, høster av den og foredler den på en god måte. Jakt er så mye mer enn bare det å felle ett vilt. Det er naturopplevelser, kameratskap, samarbeid, spenning og det er godt for sjela di.

Hekta På Jakt lagerfører mer enn 10 000 forskjellige jakt og friluftsprodukter. Bestiller du før kl 15:00 garanterer vi å sende varene samme dag. Vi tilbyr flere forskjellige frakt og ekspressløsninger samt levering hjem på døra

Sortimentet du finner her hos oss er nøye sammensatt, og her vil du finne alt du trenger til jakta i tillegg har vi et bredt sortiment innen friluft og hund. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling, så gled deg til masse med nyheter fremover.

Primus motor i Hekta På Jakt er Anne May Rognlien. Noen er født med ski på beina, andre med jegerblod i årene. Anne May er en av dem, og hun er i dag en dedikert jeger med høy kompetanse. Dersom du ringer vår kundeservice på TLF 9009 7002 vil du komme i kontakt med Anne May og hun vil gi deg gode svar på de fleste spørsmål.

Vi er en 100% norsk nettbutikk med kontor og lager i Stokke, Vestfold.
Adressen vår er:
Borgeskogen 45 D, 3160 Stokke.
E-post: post@hektapajakt.no
Tlf: 9009 7002

Her har vi også et Pick-up-point hvor du kan hente varene dine om du er i nærheten.

Sikt deg inn på de gode varene – jakteventyret starter her!

Hekta På Jakt er en avdeling av Hekta På Tur.

Hekta På Tur er en av Norges største nettbutikker innen tur og friluft og har drevet nettbutikk siden 2012. Der er vi en skokk av flinke folk som håndterer alt fra innkjøp, lager og logistikk, markedsføring osv.
Hekta på jakt fører ikke våpen og ammunisjon.