Om Hekta På Jakt

Nettbutikk for jaktentusiaster

Med den fantastiske naturen vi har her til lands, har vi klart å bevare våre jakttradisjoner gjennom flere generasjoner. De magiske stundene og de uforglemmelige opplevelsene i kombinasjon med hyggelig selskap, har sin unike, men undervurderte verdi.

Hekta På Jakt er nettbutikken for jaktentusiaster som ønsker alt av nødvendig utstyr. Med oss på laget har du alle forutsetninger for en vellykket tur, selv om dagene skulle bli lange, og dyrene lar vente på seg. Man skal ikke undervurdere verdien av å være i ett med fantastiske naturperler.

Produktutvalg for mer enn bare jakt

Sortimentet du finner i vår nettbutikk er nøye sammensatt. Her vil du finne alt du trenger til jakt, i tillegg til et bredt sortiment innen friluft og hund. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling, så gled deg til masse med nyheter fremover.

I vår nettbutikk finner du følgende produktkategorier

• Elektronikk og optikk
• Bekledning og fottøy
• Skytetilbehør
• Diverse jaktutstyr
• Utstyr for friluftsliv
• Hundeutstyr

Spesialisert nettbutikk med lang erfaring

Hekta På Jakt er en avdeling av Hekta På Tur - en av Norges største nettbutikker innen tur og friluft og har drevet nettbutikk siden 2012. Vi består av en skokk med flinke folk som håndterer alt fra innkjøp, markedsføring, lager og logistikk.

Vi sørger for å tilby kvalitetsprodukter innen jakt og friluftsliv med rask levering, uansett hvor du måtte befinne deg. Bestiller du før kl. 15:00 garanterer vi å sende varene samme dag. Vi tilbyr flere forskjellige frakt og ekspressløsninger samt levering hjem på døra.

Vi er en 100% norsk nettbutikk med kontor og lager i Stokke, Vestfold Adresse:
Borgeskogen 45D, 3160 Stokke.

Her har vi også et Pick-up-point hvor du kan hente varene dine om du er i nærheten. Send oss epost: post@hektapajakt.no eller ring oss på telefon 9009 7002!

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre produkter i nettbutikken, men også for annen rådgivning i forbindelse med jakt.